Op zoek naar geile contacten

Ik hoorde een paar vrienden over een website voor geile contacten. Ik was goed aan het luisteren en het sprak me wel aan. Het maakte me erg nieuwsgierig en eenmaal thuis gekomen was het eerste wat ik deed naar deze website surfen. Ik zal erg veel mooie dames en ik zag dat zij op zoek waren: geile contacten. Ik zag er een paar die wel erg heet waren en waar ik wel eens wat mee zou willen doen, maar goed, waarom zouden zij mij kiezen? Er zijn hier zoveel mannen die veel leuker zijn dan ik. Maar goed, ik dacht ik meld me aan en dan zie ik het wel. Nee heb ik en ja kan ik krijgen. Na tien minuten besloot ik om even wat eten voor mezelf te pakken en ik kwam weer terug bij de computer en had al drie reacties. Ik las ze door en besloot meteen te reageren. Een paar minuten later had ik weer twee nieuwe reacties en dat sprak mij wel aan. Het waren erg mooie dames, maar eentje sprong er uit. Ze had iets, iets moois.

Daten met geile contacten

Dat ene meisje, dat zou een van mijn eerste geile contacten worden zo had ik het bedacht. En zo ja hoor dat is ook uitgekomen. Het was twee dagen na ons eerste gesprekje. We hadden allebei wel zin in meer en we hadden de keuze gemaakt om elkaar eerst wat beter te leren kennen en te verleiden. We kregen wel erg veel zin als we elkaar afspraken, maar oh wat was ik heet toen ik haar voor het eerst vast kon houden. Het was een hete dame en zij wist wel van aanpakken. Ze liet me niet buiten staan, ze sleepte me mee naar binnen, naar de bank en niet veel later had ik alleen nog maar mijn boxer aan. Ik kleedde haar langzaam uit, maar het ging te langzaam, ze deed zelf alles snel uit en begon mij te verwennen. Dat was pas een hete avond!

Ervaringen met geile contacten

Ik zal die avond niet snel vergeten. Het was een lekkere dame, en ze hebben die week een paar keer afgesproken. Ze bleef lekker heet totdat ik de baas werd. Ze was ineens erg onderdanig en deed alles wat ik vroeg. Dat was ook erg spannend. Mijn eerste geile contact wilde alles doen en had er zoveel zin in, die had kennelijk meer ervaring. Maar het was niet alleen maar geil worden van elkaar, we werden ook verliefd. We probeerden het een tijdje af te houden, maar het ging niet. Het was te duidelijk en we konden echt niet van elkaar afblijven en stuurden elkaar de hele dag lieve dingen. Ik heb dankzij geile contacten mijn ware leren kennen en daar ben ik erg blij mee. Het was een mooi moment om elkaar hier te leren kennen en nu kijken we hier samen nog wel eens of dat er leuke dames of heren zijn waar wij meer van willen weten, maar voorlopig hebben wij genoeg aan de geile sexcontacten met elkaar.

Willekeurige profielen

Lineke5 Naam: Lineke5
Leeftijd: 27 jaar.
Woont in: Leek
Bekijk mijn profiel
Monica20 Naam: Monica20
Leeftijd: 24 jaar.
Woont in: Amsersfoort
Bekijk mijn profiel
Irene23 Naam: Irene23
Leeftijd: 27 jaar.
Woont in: Leiden
Bekijk mijn profiel
Marina39 Naam: Marina39
Leeftijd: 43 jaar.
Woont in: Herenthout
Bekijk mijn profiel
Kim24 Naam: Kim24
Leeftijd: 28 jaar.
Woont in: Utrecht
Bekijk mijn profiel
Becky30 Naam: Becky30
Leeftijd: 34 jaar.
Woont in: Hellendoorn
Bekijk mijn profiel
Polleke50 Naam: Polleke50
Leeftijd: 50 jaar.
Woont in: Roosendaal
Bekijk mijn profiel
Esmeralda7 Naam: Esmeralda7
Leeftijd: 37 jaar.
Woont in: Stiens
Bekijk mijn profiel